Individuele begeleiding

 

Beginners

Hardlopen is hip. Zo’n 2,5 miljoen mensen in Nederland doen aan hardlopen, er worden talloze hardloopevenementen georganiseerd en de hardloopblogs schieten als paddenstoelen uit de grond. Jij hebt het vast ook weleens geprobeerd, wellicht met de podcasts van Evy of Renate. Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar toch stranden veel mensen in hun poging om wekelijks te hardlopen. Men krijgt te maken met blessures of na het afronden van de podcast ontbreekt het al snel weer aan motivatie. De oplossing hiervoor? Hardlopen onder begeleiding! ATHLETICS AND CARE wil van hardlopen een plezierige en positieve ervaring maken, want alleen dan ben je in staat om (wekelijks) te blijven lopen. In de trainingen komen verschillende accenten aan bod, zoals kracht, conditie, looptechniek en motivatie.

Wij stellen samen met jou een doel en werken daar stapsgewijs naartoe. Na de afronding van jouw specifieke programma kun je zelf beslissen op welke manier hardlopen een onderdeel van jouw leven zal blijven. Misschien wil je je wel aansluiten bij een hardloopgroep.

Gevorderden

Loop jij al regelmatig hard maar wil je sneller worden of juist langere afstanden lopen? Wanneer jij hebt besloten die uitdaging aan te gaan kan Athletics and Care je daarin begeleiden. Op basis van een intakegesprek en een test stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Daarnaast krijg je advies over hardloop gerelateerde zaken, zoals voeding en looptechniek. Het is mogelijk om als onderdeel van het trainingsschema eenmaal per week mee te trainen met een van de Athletics and Care hardloopgroepen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn.

Vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!